Over ons Kaart van de Europese Unie met vlag van EU
Over ons rij auto's
Over ons Groep blije mensen

Over ons

European Auto Commerce is een nieuw concept op het gebied van aankoop en verkoop van auto’s in heel Nederland. Onze uitgebreide kennis van de Europese automarkt komt daarbij goed van pas. Want steeds vaker vinden we de ideale auto voor onze klanten niet in Nederland, maar wél in het buitenland.

Ons vernieuwende concept sluit aan bij de groeiende groep mensen die geen zin heeft om veel tijd kwijt te zijn aan het kopen of verkopen van hun auto. Waarom? Omdat ze vinden dat ze onvoldoende inzicht hebben in auto’s en de markt en mogelijkheden niet goed genoeg kennen en vertrouwen.

About us Young couple relaxing on couch with laptop. Love, happiness, people and fun concept

Zorgeloos autorijden

Daarom helpen wij klanten enerzijds bij het snel en goed verkopen van hun auto en anderzijds bij het kiezen en kopen van een volgende auto, waarin ze weer vele jaren met plezier rijden.

Happy couple smiling

European Auto Commerce is geen autodealer of garage. We hebben geen auto’s op voorraad en geen showroom. We hebben nauwelijks overheadkosten, waardoor we een hogere verkoopprijs voor auto’s kunnen bieden en nieuwe auto’s scherp kunnen verkopen. En dat is in het voordeel van onze klanten.

Waarom European Auto Commerce?

Professionals en vakidioten met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de autobranche.

Onafhankelijk advies
Zorgeloos en betaalbaar autorijden
Hulp bij taxatie, inruil, verkoop en aankoop van uw auto
Persoonlijk contact en de beste deal
Gratis en vrijblijvend aanbod voor verkoop en aankoop van uw auto